Sportclub Rudolf Conquet



Proeflessen

Proeflessen

Dat bewegen belangrijk is, is inmiddels wel doorgedrongen bij iedereen. Het voorkomt blessures, houdt je binnenwerk gezond en het is goed voor je mentale gezondheid. Kortom, allemaal voordelen en de investering valt eigenlijk best mee. Met twee keer sporten per week ben je al een eind op de goede weg. Maar toch zijn er nog veel mensen die niet bewegen, of die vol goede moed ergens aan beginnen maar weer afhaken. We kennen het allemaal: je hebt een lidmaatschap van een sportschool voor een jaar en elf van de twaalf maanden ga je niet.

We mopperen wel op onszelf, voelen ons vaag schuldig of worden bang voor wat we allemaal kunnen krijgen als we niet sporten. Herkenbaar toch?

Maar onszelf mentale stokslagen geven helpt ook niet. Hoe krijgen we onszelf in beweging?

Bij sport gaat het er vooral om dat je plezier hebt in wat je doet. Er zijn zoveel mogelijkheden. De een loopt hard, in zijn eentje, koptelefoon op, blik op oneindig. De ander wil juist een groepsles en geniet van het samen sporten. De truc is om net zo lang dingen uit te proberen tot je datgene hebt gevonden waarvan je denkt: hé, dit past bij mij. Daar zijn proeflessen voor.

Daarnaast is het belangrijk om jezelf een doel te stellen. Wat wil je bereiken? Gewicht verliezen? Fit worden? Wil je spieren opbouwen? Neem eens de tijd om te bedenken wat je wilt zonder dat eeuwige ‘moeten’. Wat zou je fijn vinden, hoe wil je eruitzien, hoe wil je je voelen, hoe zorg je op een prettige manier voor jezelf?

Als je hebt uitgevonden waar je plezier in hebt en wat in je weekschema past ben je al een stuk verder.

Bij IchiGeki kun je proeflessen volgen zo vaak je wilt want het gaat om jouw belang, niet om dat van de sportschool. We willen dat je je goed voelt bij ons  en niet dat we je na een maand weer kwijt zijn.

Dus kom gewoon uitproberen.

Naast groepslessen kun je bij ons ook fitnessen, er is goede apparatuur die jou helpt te komen waar je wilt. Je kunt alleen trainen maar dat is best lastig. De plaatjes op de apparaten laten zien wat je moet doen maar niet hoe en of je het goed doet. Een personal training of fitness met begeleiding is een veel beter idee. Als je gefrustreerd raakt of jezelf blesseert is het risico op afhaken groot. En dan duurt het weer tijden voor je jezelf weer gemotiveerd hebt om het opnieuw te proberen. Allemaal zonde van de tijd en energie. Maar dat hoeft niet, sporten kan echt op een leuke aansprekende manier die maakt dat je trots en voldaan bent na het sporten. Dan wordt het een verrijking van je leven in plaats van iets dat ‘moet’.

IchiGeki nodigt je uit. Kies iedere proefles die je wilt: kyokushin karate, bokszaktraining, booty en fight, of kom een keer trainen met Rudolf Conquet die als geen ander weet wat hij voor je kan betekenen. Er zijn ook lessen voor women only en je kind kan zich vermaken in de speelhoek. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je.

Je bent van harte welkom.