Sportclub Rudolf ConquetOver ons

Welkom bij Sportclub Rudolf Conquet van oprichter en eigenaar Rudolf Conquet. Deze meervoudig Nederlands, Europees en wereldkampioen heeft meer dan dertig jaar ervaring.

Rudolf en zijn team helpen jou je lekker in je vel te laten voelen met een resultaatgerichte programma’s. Wil je in groepsverband sporten of ga je voor intensieve begeleiding met een coach: alles kan in onze moderne sportschool.

We hebben voor elk budget een passend programma dat zal zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen om fit en energieker door het leven te gaan. Alle disciplines onder 1 dak.

Over Rudolf Conquet

Het verhaal van oprichter en eigenaar van sportschool Sportclub Rudolf Conquet. IchiGeki betekent in het Japans one single blow: je tegenstander met één techniek uitschakelen. Rudolf staat al meer dan 25 jaar aan de top met verschillende titels, zoals meervoudig Nederlands, Europees en Wereldkampioen in Kyokushin Full Contact Karate, maar ook titels als kampioen van Spanje, Duitsland en de Beker van Vlaanderen. Zijn laatste prestatie was recent nog, in november 2023 in Japan, waar hij tweede van de wereld werd in de Masterclass categorie.

Rudolf over doorzetten: “Van mijn witte tot en met zwarte band behalen duurde ongeveer zes jaar. In die periode heb ik nooit een wedstrijd gewonnen. Ik was altijd nerveus en kon niet presteren. Door in de periode daarna mijn mindset te verbeteren, en door te gaan zonder op te geven, kan ik nu met trots zeggen dat ik nu de beste karateka ter wereld ben in de categorie 35+. Niemand heeft in die klasse zoveel titels behaald als ik.” Rudolf vervolgt: “Van alle sporters ter wereld is er maar een kleine groep die op het hoogste niveau acteert en zich een topsporter kan noemen. Als je keer op keer wint, dan weet je wat je moet doen, en dat wat je doet ook echt werkt. Dat kan ik jou ook leren.”

“Naast mijn rijke praktijkervaring, heb ik ook theoretische kennis door verschillende opleiding en cursussen te volgen op het gebied van voeding en trainingsleer. Maak gebruik van mijn ervaring om jouw persoonlijke doel te bereiken. Je hoeft het niet alleen te doen!”

Ben je niet helemaal tevreden met hoe je nu eruit ziet of laat je conditie te wensen over en wil jij lekker in je vel zitten, fitter worden, mentaal en fysiek sterk zijn of jezelf willen leren verdedigen? Wij helpen je verder.

Investeer in jezelf en begin vandaag nog!

Over Edwardo Conquet

Mijn naam is Edwardo Conquet, en ben al 6 jaar actief in de fitnessbranche. Daarvoor heb ik een aantal jaar op hoog niveau gevoetbald. Ik heb veel verschillende trainingen meegemaakt in mijn leven, van zware conditie & agility training tot gevechtstraining en intensieve krachttraining. Door al dit soort trainingen en wedstrijdervaring in de vechtsport, heb ik veel geleerd en ontzettend veel ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik ook diverse cursussen gevolgd om mijn theoretische kennis ook te verbreden. Deze kennis en ervaring zet ik nu dagelijks in om onze leden nog beter en sneller naar hun persoonlijke doelen te kunnen begeleiden.

Ons Team

Donec id nisi nunc. Sed venenatis lorem ut ante faucibus, in dignissim nulla varius. Suspendisse potenti. In hac habitasse platea dictumst. Etiam in metus vulputate, ullamcorper nulla sed, accumsan dui.

oprichter en eigenaar

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Nikkelstraat 21
3067GR Rotterdam

Contact

06 146 97 668
info@sportclub-rudolfconquet.nl