Sportclub Rudolf Conquet

Proefles

Sportclub Rudolf Conquet biedt ruime openingstijden, is nooit te druk, en les van winnaars!

Actie private gym

Pak een proefles- of week en schrijf je daarna in, dan krijg je tot 4 maanden gratis sporten van ons. Voorwaarden via het invulformulier.
Actie personal training
Pak een gratis personal training sessie en schrijf je daarna in voor personal training, dan krijg je 12 weken voedingsbegeleiding van ons. Voorwaarden via het invulformulier.

Geef je hier op voor onze proefles of -week. Of vraag info aan over onze abonnementen.

Proefles

Wij zijn zeker van onze kwaliteit daarom bieden wij een hele week gratis sporten aan. Ook een gratis proefles is mogelijk, voor als je al weet wat voor lessen je wilt gaan volgen. Besluit je na de proefperiode geen abonnement te nemen, dan betaal je 10 euro voor de proefles of 25 euro voor de proefweek.